Grondstoffen uit de regio

Alles wat we doen is bewust. Van het gebruik van zoveel mogelijk lokale ingrediënten tot het laten rijpen van een Rijkhard met koffiebonen van de lokale koffiebranderij de Pelikaan. Of te beslissen welke hop het smaakprofiel complimenteert, ons bier verlegt doelbewust stijlgrenzen. We combineren ingrediënten om hun unieke smaak te versterken, in plaats van ze te buigen om in een vooraf bepaalde stijlen te passen. We brouwen wat we willen drinken.

LOKAAL 

(toevoegen van pagina lokaal, met boerderijen, hopvelden en mouterij te laten zien waar we mee samenwerken)

Hop

Op slechts 10 kilometer fietsen liggen de hopvelden waar we ons bier zijn karakter mee geven.

Hop voor Bier

Sinds 2016 telen Pieter Rijzebol en Jeanine Lagendijk hop op de IJsselklei in Empe. Op dit moment 190 planten van 8 verschillende soorten. Ze telen met respect voor de natuur. Tussen de gras en maisvelden zorgt hun hopgaard voor diversiteit.

Je kan de hopgaard ontdekken tijdens een rondleiding of komen helpen bij het plukken in de oogsttijd. Bezoek HopvoorBier

Life is brewtiful

/Maak kennis met de speciaalbieren van Chamaven. Ieder bier is gemaakt met de beste ingrediënten en met zorg en aandacht gebrouwen om zo voor een unieke smaaksensatie te zorgen!

Life is brewtiful

Proost